Mer i Borgafjäll

Här hittar du länkar till företagen i Borgafjäll

Klicka på bilderna

Untitled-1Borgagården –Hos familjen Wahlgren på Borgagården får ni en vistelse i en familjär miljö med omtanke. God mat och dryck i restaurangen.som enligt restaurangguiden White Guide håller en hög nivå. Botanisera i Norrlands kanske mest välsorterade vinkällare, med över 450 olika viner. Boende i stugor.”

Untitled-2Hotell Borgafjäll & Spa – Här hittar du allt från lyxsviter, spa och restaurang. Hotellet är ritat av arkitekten Ralph Erskin.

 

 

Skicenter Borgafjälls Skicenter –  Har allt från uthyrning och försäljning av det mesta en skoteråkare och skidåkare kan tänkas behöva till mat och trubadur på after ski i puben vid Borgafjäll backarna.

 

69grader

69° Nord – Är ett företag som erbjuder aktiviteter med allt från guidad vandring till toppturer med bandvagn. Har även boende i lägenheter, rum och camping såväl som restaurang med fulla rättigheter. 69° Nord hittar du vid foten av Borgabackarna med sportshop och skiduthyrning.

 

ICA_Nära-163x112Borgafjällens Lanthandel och Allservice – Här finns livsmedel och annat diverse. Här kan man även tanka och köpa olja, köpa fiske- och jaktkort, tippa och så har dom utlämning för Systembolaget.

 

skoterklubb Borgafjäll Snöskoterklubb