Mer i Borgafjäll

Här hittar du länkar till företagen i Borgafjäll

 

Borgagården – Hos familjen Engwall på Borgagården får ni en vistelse i en familjär miljö med omtanke. God mat och dryck i restaurangen på övervåningen som enligt restaurangguiden White Guide håller en hög nivå. En trappa ner finns Saloonen med western tema där man kan slappna av framför öppna spisen. Boende i stugor.”

 

Untitled-2

 

Hotell Borgafjäll & Spa – Här hittar du allt från lyxsviter, spa och restaurang. Hotellet är ritat av arkitekten Ralph Erskine.

 

 

Borga Skicenter –  Har allt från uthyrning och försäljning av det mesta en skoteråkare och skidåkare kan tänkas behöva till mat och trubadur på after ski i puben vid Borgafjäll backarna.

 

 

 

 

69grader69° Nord – Är ett företag som erbjuder aktiviteter med allt från guidad vandring till toppturer med bandvagn. Har även boende i lägenheter, rum och camping såväl som restaurang med fulla rättigheter. 69° Nord hittar du vid foten av Borgabackarna med sportshop och skiduthyrning.

 

ICA_Nära-163x112Borgafjällens Lanthandel och Allservice – Här finns livsmedel och annat diverse. Här kan man även tanka och köpa olja, köpa fiske- och jaktkort, tippa och så har dom utlämning för Systembolaget.

 

skoterklubb Borgafjäll Snöskoterklubb